GM Copy Com posluje na www.gmcopy.com vebsajtu („Usluga“).

Ova stranica vas obaveštava o našim pravilima o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju ličnih podataka kada koristite našu uslugu i izbore koje ste povezali sa tim podacima.

GM Copy Com koristi vaše podatke za pružanje i poboljšanje usluge. Korišćenjem usluge prihvatate prikupljanje i korišćenje informacija u skladu s ovim pravilima.

Prikupljanje podataka i njihova upotreba

Prikupljamo različite vrste podataka u cilju pružanja I unapređenja usluge.

Vrste podataka koje prikupljamo:

– Lični podaci

Dok koristite našu uslugu, možemo vas zamoliti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju („Lični podaci“). Lične informacije mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na:

•             Adresu E-pošte

•             Ime i prezime

•             Broj telefona

•             Adresa, država, provincija, poštanski broj / poštanski broj, grad

•             Kolačići i podaci o upotrebi podataka

– Podaci o korišćenju podataka

Takođe možemo prikupljati informacije o tome kako se Usluga pristupa i koristi („Podaci o korišćenju podataka“). Podaci o korišćenju podataka mogu uključivati informacije kao što su adresa internet protokola vašeg računara (npr. IP adresa), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posjećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranama, jedinstveni identifikator uređaja i drugih dijagnostičkih podataka.

– Podaci o praćenju i kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja kako bismo pratili aktivnosti na našem servisu i zadržali određene informacije.

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš pretraživač sa veb lokacije i čuvaju na vašem uređaju. Tehnologije praćenja takođe koriste oznake, tagove i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i poboljšanje i analiziranje naše usluge.

Možete da naložite svom pregledaču da odbije sve kolačiće ili da naznačite kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

– Primeri kolačića koje koristimo:

•             Kolačići za sesije. Koristimo kolačiće za sesije za funkcionisanje naše usluge.

•             Kolačići preferencija. Koristimo kolačiće preferencija da zapamtimo vaše želje i različita podešavanja.

•             Bezbednosni kolačići. Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

Upotreba podataka

GM Copy Com koristi prikupljene podatke :

•             Da obezbedimo i održavamo uslugu,

•             Da vas obavestimo o promenama na našem servisu

•             Da biste dozvolili da učestvujete u interaktivnim funkcijama naše usluge kada odlučite da to učinite

•             Da obezbedi podršku klijentima

•             Da obezbedimo analizu ili vredne informacije kako bismo poboljšali uslugu

•             Da pratimo korišćenje usluge

•             Da detektujemo, sprečimo i rešavamo tehnička pitanja

Prenos podataka

Vaše informacije, uključujući i Lične podatke, mogu biti prenete na računare koji se nalaze izvan vaše države, pokrajine, zemlje ili druge upravne jedinice države u kojima se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše državne jedinice.

Ako se nalazite izvan Srbije i odlučite da nam pružite informacije, imajte na umu da podatke, uključujući lične podatke, prebacujemo u Srbiju i procesiramo tamo.

GM Copy Com će odgovorno preduzeti sve korake neophodne da bi se osiguralo da se vaši podaci tretiraju sigurno I u skladu s ovom Politikom privatnosti i da se vaši lični podaci neće prenositi trećoj organizaciji ili državi, osim ako postoje odgovarajuće kontrole uključujući bezbednost vaših podatka i druge ličnih informacija.

Otkrivanje podataka

Zakonski uslovi

GM Copy Com može objaviti vaše lične podatke u dobroj nameri ukoliko je taj postupak neophodan:

•             Da se pridržavate zakonske obaveze

•             Da zaštititi i odbraniti prava ili imovinu GM Copy Coma

•             Da bi sprečili ili istražili moguće greške u vezi sa uslugom

•             Da zaštititi ličnu sigurnost korisnika usluge ili javnosti

•             Da se zaštiti od pravne odgovornosti

Bezbednost podataka

Bezbednost vaših podataka je važna za nas, ali zapamtite da nijedan način prenosa preko Interneta ili metod elektronskog pohranjivanja podataka nije 100% siguran. Dok težimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Pružaoci usluga

Možemo da zapošljavamo treća lica i pojedince da olakšaju našu uslugu („pružaoci usluga“), da pružimo uslugu u naše ime, da pružimo usluge vezane za naše usluge ili da pomognemo u analizi kako se naša usluga koristi.Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima samo u cilju izvršavanja ovih zadatka u naše ime i obavezni su da ih ne otkrivaju ili ne koriste za bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo da koristimo usluge provajdera trećih strana da pratimo i analiziramo upotrebu naše usluge.

•             Google Analytics

Google analitika je usluga veb analitike koju nudi Google koji prati i izveštava o saobraćaju na veb lokaciji. Google koristi prikupljene podatke da prati i nadgleda korišćenje naše usluge. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može da koristi prikupljene podatke da kontekstualizuje i personalizuje oglase sopstvene oglašivačke mreže.

Možete da onemogućite svoje aktivnosti na Službi koja je dostupna Google analitici tako što ćete instalirati dodatak u vašem pretraživaču za onemogućavanje Google analitike. Ovaj dodatak sprečava JavaScript Google Analitics (ga.js, analitics.js i dc.js) da deli informacije sa Google analitikom o aktivnostima poseta.

Više informacija o politici privatnosti Google-a potražite na veb stranici Google politika privatnosti i uslovi korišćenja.

Veze ka drugim stranicama

Naša usluga može sadržati veze ka drugim sajtovima na kojima ne radimo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na stranicu trećeg lica. Savetujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posećujete.

Mi nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo koje treće strane ili usluga.

Privatnost dece

Naša usluga nije namenjena osobama mlađim od 14 godina („Deca“).

Mi nećemo prikupljati lične podatke od osobe malđe od 14 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je Vaše dete pružilo lične podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svesni da smo prikupili lične podatke od dece bez provere saglasnosti roditelja, preduzimamo korake da uklonimo te informacije sa naših servera.

Promene ove politike privatnosti

S vremena na vrijeme možemo da ažuriramo našu Politiku privatnosti. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politiku privatnosti na ovoj stranici.

Obaveštavaćemo vas putem e-pošte i / ili istaknutog obaveštenja, pre nego što promena stupi na snagu.

Savetujemo vam da periodično pregledate ovu Politiku privatnosti za sve promene. Promene ove Politike privatnosti važe kada se objavljuju na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano za ovu Politiku privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate e-mailom: gmcopycom@gmail.com